Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Baby with Transport Contest


Dianjurkan oleh Ummi Nabilah. Baby Nabilah suka sangat naik menan-menan ni, so ummi Nabilah pn nak tgk gak kenkawan Nabilah yg suka gak naik transport ni sama-sama..hehehe
So, mari kita ramai-ramai yg punya anak suka naik mena-menn join ini contest......di mana???
Actually tak banyak sangat gambar anak-anakku naik transport ni, memandangkan rumah kami yg punya limited space, membuatkan ku kurang membeli transportation for them. Ini pn tumpang motor Danish masa kat kampung rumah tok mama. Sampai je sana kehulu kehilir ini dua org budak....satu rumah dah dijelajah.

Uzma & Danish merempit!!!!
Masa ni umur Uzma 2 tahun & 7 bulan


1 comment:

umminabilah said...

salam...dtg nk check n3, hehe...semua ok...cme nk tnya, utk follower zana pkai nama rozana hani ke? klu ye ok...gud luck

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...