Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Heavenly Lunch

Hari ni berpeluang merendek dengan cik Zuzie kebetulan mmg ada hal nak kena gi bank jugak & keja pun so far dah kurenggg skit kebelambakkan iteww..

So, tanpa buang masa dan peluang, memanjakan diri kami lunch kat sini..hehehe

ASIARI....SACC Mall
1st time kami ber2 terjah ke sini, nampak cam mahai, tp bila dikebek2 menu depan pintu tu kira ok la, still affordable & not bad. Gambaq ilustrasi pn begitu mengiurkan skali..huhuhu..


Zuzie nak diet la konon, makan nie je, Spicy Beef Soup Noodle


Aku makan nasik..huahuahua..lapar wei, ibu menyusu (alasan..) Ayam Percik with Butter Rice


Erk..blh habis ke mkn nih?..agak2 korang habis tak?



Couple with the refreshing Chinese Hot Tea

Tak cukup dengan itu, kami menyambung acara memuncitkan diri kami ke sini, tapau2, kang lapaq lak petang nnt, utk kwn2 jugak...(alasan lagik)

Makan agak bernapsu hari nih, actually hari-hari pun camtu jugak..huahuahua... Apa-apa pun hari ni makan memang best..best..best..
So, agak2 korang abes tak kitorang akan tadik??? hehehehe...lu pikir la sendiri...

2 comments:

zuzie's life story said...

giler pantas mengupdate.....awat x cita psl kak fatihah tuuu

Syikin said...

DIA DAH CITER LIFE PASAL KAK FATIHAH.....SEDAP SIOT... NK MUNCITKAN DIRI GAK ARRR

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...