Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

My Birthday Giveaway (M-B-G)

"Sticky Mode till 22nd Nov 2009"

1st of all Happy Birthday to Sis Sarah yang ke TTuutttt.... So, bersempena dgn birthdaynya yg kunjung tiba, Sis Sarah kita yg baik hati ni telah mengadakan Giveaway...ya sila percaya...Giveaway ye kawan2, so apa tunggu lagi jom kita pakat serbu ke blog Sis Sarah utk mengetahui cemana nak dapat special giveaway tu...

Pertemuan dengan cik CD
CD...menatang apakah iteww??? Mula nampak perkataan CD ni di forum Cari.com, tak ambik pot lg masa tu. Then bila shopping online, pasti nampak salah satu barang ada CD, still tak menemui lagi kesedaran. Then lagi, bila melawat je ke blog2 org lain mesti ada citer pasal CD...CD...CD...still tak ketemu jodoh lg dgn cik CD nih....aisey....

Sampailah satu ketika...jeng..jeng..jeng.... Member depan ofis beli satu set CD. Suruh dia bawak CD tu nak tgk & feel cemana la rupa & rasa cik CD yang dah lama ternampak2 nih. Hmmm...mmg best materialnya, kaler pn so fancy. Akhirnya bertemu jugak jodoh dgn cik CD nih bila ku mula membeli CD, itu pn share dulu dgn kawan ofis. Bila dah cuba pakai, mmg berbaloi compared to disposable diapers... Apa yg bestnya???

1- Hijaukan Bumi
2- No more nappy rash
3- Kecomelan babyku berganda dgn penggunaan CD
4- Bermacam design dan kaler di pasaran

Insyaallah lepas ni, cik CD adalah salah satu dr koleksi kegemaranku, blh pakai lagi wooo sampai ke anak2 yg lain, mmg sangt untung dan berbaloi2. Tak sesia la bertemu jodoh dgn cik CD ni. Yang menambah bestnya lagi, hubbyku pn mula menyokong pemakainan CD nih, so lagi berkobar-kobar la daku....

My adorable baby with the CD

1 comment:

Sarah Rahim said...

thanks zana...cute la umar...rambut dia mcm ala2 khalysh skit :)

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...