Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

"Seindah Butterfly" Giveaway Category B

Giveaway jauh dr perantauan...Abu Dhabi sana nun, jauh tau...hebat kan???? Daripada Cik Puan Irma kita.. Insyaallah ada rezeki, tak dpt pi sana, dapat bau & rasa hadiah dari sana pun jadi lah
Gambar baby & kids sgtlah berkoyan-koyan, soh carik plak yg cute, tapi semuanya cute cemana nii?? rambang mata nak memilih...

Sponsored lagi dari http://tokeybaju.blogspot.com/. Adoi la, ni lagi satu rambang mata nak memilih, sumanya lawa lawa sehh.. Lain dr yg lain, gerenti lain punya la sbb handmade. Sangat cantik tgk design die..Antara designnye yg meletup-letup...



See....betul tak I cakap...lawa kan... Ada lagi yg lawa-lawa, pi la jengok kat CUDA

The Contestant!!!!
Umar Saidi, 8 Bulan
Aktiviti sekarang mengemop seluruh rumah, alhamdulillah kecik2 lg dah tunjuk rajin..kekekekeke. Blh tahan nangisnya, sibbaik volume slow sikit dr si kakaknya.

Nurul Uzma, 4 Tahun
Ini budak sgt suka tgk tv, kalau tak bg dia bukak volume..wallawehh abeh satu rumah... Obses sgt dgn princess & pink..so, kalo dpt degign princess mmg best le kat dia..Insyaallah..

1 comment:

:: butterfly :: said...

salam..
time kasih mmeriahkan my giveaway
gudlak yer ;)

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...