Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Stage Fright

Bagus jugak ni boleh melatih kakak menangani stage fright. Dok tgh ngantuk2 dlm stroller tu terus jadi cargas bila nampak clown kat ruang legar bwh tu. Nak pegi tp tkut, cemana tu. Dia mau sgt2 belon2 tu.

Kena jawab few simple question seblom dapat belon yg verry the vogue the vass tu (lupa lak nak snap tha vogue ballon). Kakak turut sama angkat tangan, tapi sambil2 tu dok jeling2 ke arahku, makesure ibu tak larikk..hehehe.

Semua belon dah di sapu abes org lain, aisey, nak buat cemana kakak tak dapat, tp muka dia dah start lain..alamak, she start to cry!!!...kesiannya anak ibu nih.

Sibbaik clown tu bagi jugak belon for each child, but just make the simple one. Alhamdulillah, terus ceria balik sang kakak. But this time kena buat line & ikut turn utk dapat the ballon on the stage.



OK everybody! plz make a straight line....

Ibu jangan larik tau!!


Its my turn now..


Tadaa!!!....cantik tak belon teddy bear ni.
Alhamdulillah kakak dah berani sikit, even abah pun terkejut, "Aik! berani jugak Uzma naik atas stage tu?" hehehehe. Go Uzma Go!! (Sila nyanyi mcm go diego go!!)

No comments:

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...