Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

New Year Giveaway (Sticky mode 31 Dec 2009)


Mari ramai-ramai join Giveaway anjuran zue di sini. Cuma perlu ikut syarat-syaratnya yg amat mudah di sini.
Maybe korang tak perasan menda apa la gamaknya wine bootle umbrella ni. Memula aku pn cam konpius menda apa yg dlm kotak tu. Meh nak preview skit2 menda apakah iteww...tadaaa...
cantik kan?????..... ada banyak lagi.... moh la tgk kat sini

sistysweety is sweetysisty


Come on all my dear friends... join this contest to win this cute hairclips by sistysweety. Just follow all the instruction here. Hurry!! Hurry!!

MedaiStore Lucky Draw (Sticky mode 25 Dec 09)


Kepada semua kwn2..jom sertai MedaiStore Lucky Draw..

Syarat-syaratnya mudah saja..
kena beli CD dulu? takde la...sape2 je boleh join ya.. kena jadi FOLLOWER MedaiStore dulu.
  1. pastu buat satu ENTRY promote Lucky Draw ni dan pastikan ia STICKY MODE sampai 25 Disember 2009
  2. letak BANNER di side bar
  3. senaraikan MedaiStore dalam BLOGLIST anda ye.
  4. dan jangan lupa LINK balik ke MedaiStore.
  5. tinggalkan jejak/komen supaya saya boleh menjejaki anda.

HADIAHNYA?
jeng jeng jeng..
yang pastinya 3 pemenang bertuah akan mendapat:
1 CD BAMBOO BABYTODD
1 CD COOLABABY
1 WETBAG
dan hadiah2 misteri...


jom ramai2..mana la tahu bertuah..

Mama Balqis 2nd Anniversary Giveaway (Sticky mode 24 Dec 09)


Contest nie anjuran mama balqis sempena 2nd anniversarynyer..

Cam contest2 blogger lain gak.. syaratnye mudah jer..


  1. jadi follower blog nie & Follow jgk blog mama kyra- baru jd penaja hadiah ke3 (pakse rela)

  2. letak banner contest nie kat side bar & link back hokey.. (klu x.. x aci tau...)

  3. masukkan blog mama balqis dan mama kyra dlm bloglist korang (harus)

  4. buat entry psl contest nie.. Mama Balqis 2nd Anniversary Giveaway (sticky mode tau...until 24 Disember 2009)

  5. dah siap jgn lupe tinggalkn link & komen kat entry nie utk dijejak...

MamaCygBaby Giveaway

Jom jengah ke blog ini, ada giveaway yg sangat menarik.... 30 participant yg plg cepat je dpt... cemana nk join??? nak tau ke?? moh le jenguk ke sini.
Blog MamaCygBaby ada menjual pelbagai brg seperti CD. baju, acar....nnt mcm2 lg nak ada juai... kena keep coming to her blog, pasti ad sesuatu yg menarik minat nnt.
KASIH HINGGA KE SYURGA

Actually kalau tak pamer pun mmg anak2 ibu kena tahu ibu senantiasa menyayangi anak2 ibu. Dengan cara memeluk, mencium, mendukung, menyuap pendek kata semua perbuatan boleh mempamerkan kasih sayang. So, inilah salah satu daripada perbuatan yg mempamerkan kasih sayang ibu untuk anak2 ibu. Tak terucap, terungkap dan tertaip byk mana asih sayang tu....

Nangis Contest by Mummy Ariq (4 Jan 10)

Umar Saidi Bin Hasnol
9 bulan
Adik nangis sebab nak ibu dokong, walaupun kakak dah pujuk still nangis jugak. Ibu tak kemana pun nak oii... ada depan ni je ha... Dah dokong automatik diam....manje ni..manje...
Jom ramai-ramai memeriahkan contest Mummy Ariq nie....

BBQISTINA Giveaway (28 Dec 2009)


Giveaway by BBQistina..... Sila jengok ke sini utk mengetahui dgn lebih lanjut. Amatlah mudah cuma jd follower saja. Jgn tunggu lg, cepat...epat...cepat....

Baby & Nature Sugarissa Contest (15 Jan 2009)

Upon the launching of this new Online Store Sugarissa would like held a fun contest to all mummies / daddies / uncles / aunties out there to join and get to know about Sugarissa at the same time!


Tittle: Hey friends! Let's nature with me!
Child's name: Nurul Uzma




To take part you will need to:
  1. Be a Sugarissa Follower! You will automatically become a Sugarissa member if you are a follower.

  2. Upload a picture of your little one (aged 0-6 years old at the time) outdoors with animals/trees/seaside (you got the idea). It can be a picture of a child, with mummy/daddy or with the whole family. No edited version.

  3. Give a creative title to the photo and write down your child name. One entry per person.

  4. In your entry, please include a link back to this giveaway entry. Invite Everyone to join!

  5. Please insert the contest logo at your sidebar with a link back to this entry as well.

  6. Once everything done, leave your comment here with a link back to your entry and include your email. Done!!


Tudung Giveaway Contest (15 Jan 2009)



Marilah join contest "Tudung Giveaway Contest". Cuma lampirkan gambar "Saat Percutian Indah Anda"


Syarat2 Penyertaan ialah:
  • Mesti ada blog

  • Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda

  • Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini

  • Buat entri mengenai contest ini

  • Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia

  • Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira

  • Tinggalkan link entri anda di ruang komen

"Saat Percutian Indah Anda"

Gold Coast, Australia

November 2008

Butik Balqis Sayang Giveaway (31 Dec 2009)


Sempena pembukaan kedai baru iaitu BUTIK BALQIS SAYANG,mama balqis nak mengadakan giveawaySyarat penyertaan senang ajer...
  1. Buat entry pasal giveaway ni kat blog anda
  2. jadi follower MAMA BALQIS'S DIARY dan BUTIK BALQIS SAYANG
  3. masukkan kedua-dua blog ini di blog list anda
  4. tinggalkan comment berserta link anda disini