Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Pampers4free Giveaway


Jom meriahkan giveaway ni kat sini
Size pilihan : Size M
Syarat Mudah:
1) Beritahu saiz pampers yang dikehendaki korang. Pilih samada saiz (M) atau (L) sahaja.
2) Dah setel tinggalkan link giveaway korang dalam kotak komenku. Kalau korang tak boleh tinggalkan link giveaway korang melalui kotak komen, tinggalkan link tersebut pada kotak chatbox aku disidebar.
3) Wajib jadi follower dan addlink blog penaja bersama giveaway ini: Sari dari blog yang super sweetnya Fitrah Cinta. Ini link blognyer Fitrah Cinta.



Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah. Antara hadiah-hadiahnya ialah:
Hamper mini Pureen I:
1) Pampers size (M), Bedak, Losyen, Baby Oil dan Baby Bath jenama Pureen
2) Pampers size (L), Bedak, Losyen, Baby Oil dan Baby Bath jenama Pureen


Hamper mini Pureen II:
1) Bekas botol susu, Pampers size (M), Nappy rash cream dan Bedak jenama Pureen


Hadiah spesel:
1) CD Printed corak spongebob

1 comment:

wansteddy said...

okes lulus :)

good luck dear

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...