Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Saat Manis Si Manja (31 Jan 10)

Contest by Ezna or ummi Dania Yasmine yg sangat lah comelnye..



Nurul Uzma
4 tahun

“Pertemuan bersama Cik Kanggaroo yang lapaq…First time boleh pegang betul-betul
.”


Percutian kami ke Gold Coast, Australia. Memang best sangat-sangat. Kalau ada rezeki boleh pergi lagi, kali ni dengan adik plak ye...


Nak tahu dengan lebih lanjut silalah ke Contest Saat Manis Si manja atau klik pada banner kat bawah ni dengan tunnya yag sangat comel itu. Senang je…. Sempat lagi ni.



Hadiahnya pun best sgt. Uzma pn memang sekarang dok menggila dengan semua barang princess. Bestnye kalo dapat…Wish me luck