Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Giveaway Feb 2010 by Suzikhai


Jom meriahkan giveway nie anjuran suzikhai


Zana tahu giveway nie dari blog ZaiKulim
Siapakah referral anda. Contohnya kalau anda tahu dari Zana ...
Sila beritahu referral :Zana ok


Hadiahnya ialah :

1. Tempat pertama : Produk dermalogica conditioning body wash, stress relief treatment oil, body hydrating cream & the ultimate buffing glove worth RM150

2. Tempat kedua : Shawl dari Aisyahscarf worth RM13

3. Tempat ketiga : Felt yang akan dijahitkan nama anda worth RM10.

Baby Crying Contest


Umar Saidi
9 bln
11 bln (recent age)
Kakak tengah pujuk Umar sbb dia nakkan kamera yg ibu pegang. Kalau dengan kakak main apa pn seronok. Terus tak jd nangis, nak mainnn je.


Gambar diatas dipertaruhkan untuk Baby Crying contest anjuran Kak Pah. Jom kita ramai2 memeriahkan contest kakpah ni. Cuma klik saja Baby Crying Contest atau pada banner kat bawah yg sgt comel ni.

Dini's Giveaway (31 March 2010)


Jom kita ramai2 join giveaway anjuran Dini. Untuk mengetahui prosedurnya yg amat mudah (skemanya...hehehehe) hanya perlu klik di Dini's Giveaway atau pada banner kat atas tu...

disini hatiku: my 1st giveaway (1 Mac 10)

Jom sertai giveaway anjuran Fawa.
Syarat2 yg amat mudah cuma perlu klik di disini hatiku: my 1st giveaway
atau pada banner di atas tu....

Lucky Draw Dairy Girlz-scorpio (17 Feb 10)


Jom kita ramai2 memeriahkan contest yg dianjurkan oleh eija ni. Nak join cuma klik di
Lucky Draw Dairy girlz-scorpio
atau pada banner diatas tu.....cepat tak byk masa dah ni...

Mari Kelih Store Contest 2010 (1 Mac 10)


Zaila dengan berbesar hati ingin menganjurkan "Mari Kelih Store 2010 Contest"
sempena penyertaannya di I Love Bazaar the RedRush by RylDesigns pada 27 & 28hb Februari 2010 di Subang Parade.

Moh le kita beramai2 serbu booth Zalia kat sini nanti.


Nak tahu exact target (gerai cik Zaila kita) masa kat situ nanti refer kat sini ye...

MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY


Sempena anniversary perkenalan midi & aida, diorang telah mengadakan giveaway. First of all Zana nk ucapkan Happy Anniversary for MidiAida, moga kasih berpanjangan.

Jom kita ramai2 memeriahkan giveaway ni, cuma klik
MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY
atau pada banner kat atas tu....


Sigma Online Shop Giveaway (10 Mac 10)


giveaway dibuat sempena mempromosi laman web baru Mica-tety iaitu Sigma Online Shop yg menjual alat2 elektronik canggih... Canggih cemana pi ler nengok dulu situ

Cara2 nak mengjoinkan diri cuma perlu klik di Sigma Online Shop Giveaway
atau pada banner di atas...



Baby Cutes Collection Giveaway (25 Feb 10)


Sempena pembukaan kedai Baby Cutes Collection bermurah hati ingin memberikan cenderahati dengan mengadakan giveaway Yeay!!!

Untuk mengetahui cara2nya cuma perlu klik
BABY CUTES COLLECTION GIVEAWAY
atau pada banner kat atas nun..

Hadiah2nya sgt la menarikss....




MamaTisya LovelyScents Giveaway (26 Feb 10)



jom ramai2 join
MamaTisya LovelyScents Giveaway
mana tau termasuk antara 7 org yg bertuah itu
tak payah susah2 nk kena jwb soklan or buat slogan or upload gmbr pun

Cara2 nak join cuma perlu klik pada
MamaTisya LovelyScents Giveaway
or
pada banner kat atas nun...

raflessia07's giveaway (28 Feb 10)



How to join?????

3 easy step

BE A raflessia07 FOLLOWER
ADD LINK raflessia07
LETAK BANNER DI POST ENTRI N SIDE BAR and link kan ke entry ni
pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw hadiah??
For more details, please click to raflessia07's giveaway
or click at the banner above

Lycra Hairband Giveaway (26 Feb 10)

Jom kita ramai-ramai meriahkan giveaway Ummi. Cara-caranya just klik di
Lycra Hairband giveaway atau pada banner di atas ni.

Kalau terpilih Zana suka sgt harband set F tu...verry colorful...hehehe

Cabutan Bertuah Sempena Pelancaran Blog "FREEBIES & CHEAPIES STORE" (14 Feb 10)


Cabutan bertuah anjuran Mimi. Untuk penerangan lebih lanjut boleh klik di

CABUTAN BERTUAH SEMPENA PELANCARAN BLOG "FREEBIES & CHEAPIES STORE"

atau pada banner kat atas tu.

Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift (15 Feb 10)


Mari...mari...mari...kita ramai-ramai join giveaway
Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift.

Macammana ek nak sertai? just klik pada Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift atau pada banner di atas. Giveway anjuran Yanadzul dan hadiah tajaan dari Aivee Emart.

De'alya giveaway (28 Feb 10)


Jom ramai-ramai join contest De'alya giveaway. Just klik di De'Alya Giveaway atau pada banner di atas untuk mengetahui caranya yang amatlah mudah...