Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

EOE Online Print Promotions

EOE Online Print Promotions



Nowadays kita dh tak perlu print kat kedai photo…dahla lambat, mahal pulak… Then kena edit yg mana nk print then kena save kat CD-R or Pendrive dulu. Belum habis lagi, kena pegi 2 kali, nk tinggalkan, then dtg pulak utk collect.…Fuhh....berpeluh-peluh kan. Itu yg meyebabkan kadang2 agak lambat nk pegi print nih..


Cara Mudah!!!! dah tak perlu risau…upload kan je mana2 gambar yg nak secara online..mudah dan menjimatkan masa… Saya dah pernah guna service ni sekali memang sungguh mudah!


Lagi best sebab sekarang EOE Online ade buat Special Print Promotions:

  • 4R print @ RM0.30 each
  • 5R print @ RM0.50 each
  • No additional charges
  • No minimum quantity required
  • Free delivery for orders RM35.00 and above


Hanya perlu sign-up, updated details, upload gambar yg korang nk print… guna software Photo Express Software yang boleh mengupload gambar dengan pantas dan mudah..terdapat fungsi ‘Auto Upload Resume’ dan ‘Photo Resizing’…




Ada 3 options untuk membuat pembaaran, mesti semua org blh buat salh satu, pilih mana yg berkenan:

Option 1: Credit Card Payment



Pay through a secure credit card payment gateway.

Please take note that COMMERCEPAYMENT.com will be shown in your credit card statement.



Option 2: Bank Transfer Payment



Make payment by directly transfer the amount from your account to East Ocean e-Imaging account. Currently we only support payment from Maybank



Option 3: Bank In Payment


Please deposit the payment amount into East Ocean e-Imaging’s Maybank account and fax/email us the payment slip/reference number with your invoice number to +603-9223 4233 or email sales@eoe.com.my



bayaran hendaklah dijelaskan dlm masa 7 hari… gambar akan dihantar terus ke rumah… senang je kan…



Begini cara-caranya…





Apa tunggu lagi kenkawan…jom la try…klik banner di bawah sekarang….





Sabar-sabar.....ada lagi berita baik… mari kita ramai-ramai join Bloggers Review Program
follow all the instruction and you will entitled to claim for one time
Free 50×4R and 2×8R photos

Good Luck

@@April_giveaway@@ by zie fauzi


@@April_giveaway@@ by zie fauzi anjuran zie fauzie untuk bulan April.
Sila klik SINI untuk syarat-syaratnya.

Giveaway ni tahu zari Zaikulim 




Giveaway 4 - Zhaneez Craft 1st Anniversary


Giveaway 4 - Zhaneez Craft 1st Anniversary anjuran Zhaneez sempena Zhaneez Craft yang akan menyambut ulang tahun pertama.... HAPPY ANNIVERSARY!!!!!
Sila klik SINI utk cara-cara menyertainya


Saya mencadangkan Zhaneez tambah lagi item seperi bag handphone, sling bag kecik for teenager or kids, sure cute pakai time raya nnt.


Contest! : Cabutan Bertuah, Menangi RM50!

RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!

Anjuran FarhanRazak. Untuk mengetahui syarat-syaratnya cuma klik di SINI


Hadiah-hadiah Contests & Giveaways & Lucky draw

Setelah sekian lama menyepi dari dunia contest & giveaways & lucky draw.....akhirnya aku kembali dimulai dgn contest tepung gomak tu... Yea...itulah tanda kebangkitan semula!!!

Bukanlah bermakna dah give-up sbb tak menang apa-apa, I do menang something dan Alhamdulillah byk jugaklah... Kalau tak menang pn dapat menambah kenalan ramai.....

Agak ke'bz'an especially lepas pembedahan hrtu, byk kerja yg tergantung nk setel, dah habih setel mai lagi benda baru nak kena setel..ni mcm dah reda skit blh la nak start balik....heheheheh..

Saja nak share beberapa hadiah dari beberapa contest/giveaways/lucky draw yg dah dpt...Alhamdulillah..
Kebanyakkannya dapat masa cuti MC dulu, dalam dok sakit2 at least ada jugak sikit terapi...terapi dpt hadiah...heheheheh...

Thanks so much pada semua yg dah menganjurkan....sila lah buat lagi.....



1)  Gift from Baby Snowdrops - Cloth pad
     (Baby Snowdrops Giveaways)




 2)  Gift from Adrini's - Baby Crochet hat+mittens+booties
      (Adrini's 1st Giveaways)

                                                                 Model Umar dah testing



 3)  Gift from Wan - Porcelain container
      (Wansteddy Conway)




4) Gift from Sari & Wan - Brg-brg baby seperti di bawah
    (Pampers4free Giveaway)


5) Gift from Kak Long Nuzula - CD Coolababy AIO white
    (Happy Cloth Diapering Giveaway)
                     

6) Gift from MamaCygBaby - Sabun kecantikan Chantique
    (MamaCygBaby Giveaway)

                      



7) Gift from Ummi - Lycra Hairband
    (Lycra Hairband Giveaway )
                        

~ AKSi TePuNG GOMAK Si MaNJA ~ (14 Apr 2010)



Nama Mangsa : Umar Saidi
Umur waktu kejadian : 1 Bulan
Umur mangsa sekarang : 1 Tahun 1 Bulan



Gambar Sekadar Selingan, bukan utk contest, sekadar penceritaan.......

Wajah sebenar mangsa waktu kejadian                 Wajah mangsa sekarang.....................



Contest  ~ AKSi TePuNG GOMAK Si MaNJA ~ anjuran FanTaGHiROLyNN. Sangat menarik untuk disertai..... Koleksi kegomakkan Umar sgt la banyak, ni antara yg paling gomak ler...hehehe...

Jom kita ramai2 join, masih sempat lagi nih..last kopek....Manalah tahu Insyaallah ada rezeki... Untuk syarat-syarat Penyertaan Meh klik kat SINI. Senang banget....