Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

EOE Online Print Promotions

EOE Online Print Promotions



Nowadays kita dh tak perlu print kat kedai photo…dahla lambat, mahal pulak… Then kena edit yg mana nk print then kena save kat CD-R or Pendrive dulu. Belum habis lagi, kena pegi 2 kali, nk tinggalkan, then dtg pulak utk collect.…Fuhh....berpeluh-peluh kan. Itu yg meyebabkan kadang2 agak lambat nk pegi print nih..


Cara Mudah!!!! dah tak perlu risau…upload kan je mana2 gambar yg nak secara online..mudah dan menjimatkan masa… Saya dah pernah guna service ni sekali memang sungguh mudah!


Lagi best sebab sekarang EOE Online ade buat Special Print Promotions:

  • 4R print @ RM0.30 each
  • 5R print @ RM0.50 each
  • No additional charges
  • No minimum quantity required
  • Free delivery for orders RM35.00 and above


Hanya perlu sign-up, updated details, upload gambar yg korang nk print… guna software Photo Express Software yang boleh mengupload gambar dengan pantas dan mudah..terdapat fungsi ‘Auto Upload Resume’ dan ‘Photo Resizing’…




Ada 3 options untuk membuat pembaaran, mesti semua org blh buat salh satu, pilih mana yg berkenan:

Option 1: Credit Card Payment



Pay through a secure credit card payment gateway.

Please take note that COMMERCEPAYMENT.com will be shown in your credit card statement.



Option 2: Bank Transfer Payment



Make payment by directly transfer the amount from your account to East Ocean e-Imaging account. Currently we only support payment from Maybank



Option 3: Bank In Payment


Please deposit the payment amount into East Ocean e-Imaging’s Maybank account and fax/email us the payment slip/reference number with your invoice number to +603-9223 4233 or email sales@eoe.com.my



bayaran hendaklah dijelaskan dlm masa 7 hari… gambar akan dihantar terus ke rumah… senang je kan…



Begini cara-caranya…





Apa tunggu lagi kenkawan…jom la try…klik banner di bawah sekarang….





Sabar-sabar.....ada lagi berita baik… mari kita ramai-ramai join Bloggers Review Program
follow all the instruction and you will entitled to claim for one time
Free 50×4R and 2×8R photos

Good Luck

No comments:

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...