Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Hadiah-hadiah Contests & Giveaways & Lucky draw

Setelah sekian lama menyepi dari dunia contest & giveaways & lucky draw.....akhirnya aku kembali dimulai dgn contest tepung gomak tu... Yea...itulah tanda kebangkitan semula!!!

Bukanlah bermakna dah give-up sbb tak menang apa-apa, I do menang something dan Alhamdulillah byk jugaklah... Kalau tak menang pn dapat menambah kenalan ramai.....

Agak ke'bz'an especially lepas pembedahan hrtu, byk kerja yg tergantung nk setel, dah habih setel mai lagi benda baru nak kena setel..ni mcm dah reda skit blh la nak start balik....heheheheh..

Saja nak share beberapa hadiah dari beberapa contest/giveaways/lucky draw yg dah dpt...Alhamdulillah..
Kebanyakkannya dapat masa cuti MC dulu, dalam dok sakit2 at least ada jugak sikit terapi...terapi dpt hadiah...heheheheh...

Thanks so much pada semua yg dah menganjurkan....sila lah buat lagi.....



1)  Gift from Baby Snowdrops - Cloth pad
     (Baby Snowdrops Giveaways)




 2)  Gift from Adrini's - Baby Crochet hat+mittens+booties
      (Adrini's 1st Giveaways)

                                                                 Model Umar dah testing



 3)  Gift from Wan - Porcelain container
      (Wansteddy Conway)




4) Gift from Sari & Wan - Brg-brg baby seperti di bawah
    (Pampers4free Giveaway)


5) Gift from Kak Long Nuzula - CD Coolababy AIO white
    (Happy Cloth Diapering Giveaway)
                     

6) Gift from MamaCygBaby - Sabun kecantikan Chantique
    (MamaCygBaby Giveaway)

                      



7) Gift from Ummi - Lycra Hairband
    (Lycra Hairband Giveaway )
                        

No comments:

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...