Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Gambar Free Dah Dapat

Memang betul apa yg dijanjikan mereka......
Yeaaa.....dah dapat gambar free....cepat plak tu.
Hari Rabu (28th Apr 2010) published & email the blog review ngam-ngam 6 bln je usia blog, esoknya khamis dah dpt reply dr eoe.
eoe janji dlm masa 3 hari bekerja akan hantar.
Hari Isnin dah dpt parcel......bestnya.....
TADAAA.....




Cepat la kawan2....mulakan langkah.......
dan jgn lupa print kat sini lain kali.......I dah penah try print dah....

2 comments:

ida mohd said...

zana, mcm mana nak buat tu? nmpk mcm menarik

Zana said...

ida klik dekat "blogger review" posting zana yg sebelum ni, dia ada tulis cara2nya.
tp makesure blog ida dah cukup 6 bulan tau...
zana tau benda ni lama dah, ngam2 6 bulan terus publish...heheheh

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...