Blog of my life.......Please drop by

My Blog List

Jom Shopping

Anniversary Giveaway by Ana Suzana

Wakakaka...lama giler tak join contest. Walaupun dah lama tak join contest tapi kumasih aktif mengupdate blog of my-life TempatRahsia. Even takdak org sgt nak baca pun...wakakaka lagi. Sila la mengendap ye..

Contest kali ni mmg menarik sgt, menarik kat hadiahnya. Contest from Ana Suzana. Ana kukenal dr forum cari.com as mama_ain. Lagi syok sebab dah penah jumpa sekali masa jamuan hari raya hrtu kat rumah dia. Syoknyeeee...Itu yg membuatkan lg bersemangat nk join nih...hehehe.


Ana buat giveaway ni sempena anniversary beliau. So Ana, moga senantiasa berbahagia bersama si dia sepanjang hayat ye.

Nak tag dua orang kengkawanku yakni:-

meh la join skali..manatau ada rezeki kan...heheheh
Moga-moga murah lah rezeki ku kali ni, blh la nak melaram dgn tudung yg cantik ni...Amin!!!


Lawa-lawakannnn....bestnye kalo dapat!!!!

2 comments:

Ana Suzana said...

thanks tau sbb join.. korang mmg besttt

Anonymous said...

Hi it's me, I am also visiting this web page regularly,
this website is in fact nice and the people are
truly sharing good thoughts.

Also visit my homepage :: roofing companies evansville

Post a Comment

thanks, sila mai lagi...